برگزاری جشنواره غذا و صنایع دستی - ویژه اساتید و کادر
با حمایت وبرنامه ریزی مدیر وعوامل اجرائی در مدرسه جشنواره غذا وصنایع دستی برگزار شد.
چگینی هدف از برگذاری این برنامه که در آستانه ماه محرم صورت گرفت را پخت غذا های ایرانی وتولید ملی وحمایت از تولیدات داخلی ویژه دانش آموختگان ومبلغین دانست.
وی درادامه افزود این طور برنامه ها میتواند درروحیه طلاب تاثیر بگذارد وباعث رشد وپویای در زمینه های اقتصاد مقاومتی وبالابردن توانمدی طلاب درخصوص به کارگیری آموزه های اسلامی باشد .